GIGAKERAMIKA.SI

3D CANN

Svetle barve, kot sta Ecru in Honey, zagotovo prinašajo občutek harmonije in udobja, medtem ko vzporedne črte dodajajo prostoru svežino in eleganco. Zdi se, da so Ecru, Honey, Nut in Black različice načrtovane tako, da ustvarjajo pristno doživetje, ki v ospredje postavlja igro svetlobe in teme v tridimenzionalnih strukturah.

Ta kombinacija ustvarja intimno vzdušje, ki spominja na intimistično umetnost. In dejstvo, da so ti barvni odtenki primerni tudi za zunanjo uporabo, je res dodaten bonus, ki omogoča, da umetniško izražanje zaživi tudi zunaj prostorov. Kakšen stil bi ustvarili s temi barvami?

DIM. 120X60X0,85CM

TRIDIMENZIONALNA KERAMIKA

Serija Cannè zares ponuja inovativno interpretacijo lesene stene, ki je osnova njenega navdiha. Valovita površina, ki jo ustvarjajo pravilni utori, zagotovo doprinese k dinamiki in življenju prostora.

Ta sodoben pristop k oblikovanju sten ne samo da omogoča estetsko doživetje, ampak tudi dopolnjuje prostor s tridimenzionalno teksturo, ki ga naredi edinstvenega.

To je resnično dekorativna umetnost, ki združuje disciplino in ravnotežje ter prostorom dodaja sodobno dimenzionalnost. Kakšen vtis bi želeli, da stene vašega prostora pustijo?

Screenshot 2024-05-08 at 14.56.16
3D CANN

ECR NATUR

OGLED MODELA
3D CANN

ECR BLACK

OGLED MODELA
3D CANN

ECR HONEY BLACK

OGLED MODELA
3D CANN

ECR NUT BLACK

OGLED MODELA